Mamić dobio poruku: 'Joe Frazier bi sigurno to učinio'

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo poslala je Zdravku Mamiću otvoreno pismo koje prenosimo u cijelosti.

10.4.2014.
12:22
VOYO logo

"Gospodine Mamiću, zaustavite agoniju u kojoj se nalazi Dinamo!

Oko malo stvari se možemo složiti, ali jedna je neosporna, situacija u kojoj se nalazi naš klub već duže vrijeme nije dobra, prije svega za Dinamo. Svađe, prozivanja, presice, rasprave, neprimjerena ponašanja, sve je to dovelo do praznog stadiona na koji od 1,6 milijuna navijača Dinama dolazi još samo par tisuća. Dovoljno je pogledati video proslave naslova 2012. ili sjetiti se nagradne igre u kojoj se dijelio milijun kuna ne bi li se ljude privuklo na utakmicu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada ste vjerojatno shvatili da represija na stadionu ni već treća udruga navijača koju osnivate, ova na adresi Maksimirska 128, ni poluprivatna udruga za zaštitu ljudskih prava, ni novinari koji su uz Vas, a ni prozivanja da su svi koji su protiv Vas plaćenici neće ušutkati glas koji traži boljitak i demokratizaciju Dinama. I nije lijepo nazivati nas plaćenicima jer da smo htjeli biti plaćenici prvo bi došli kod Vas, ipak ste vi 'puni k'o brod' i 'široke ruke'.

Jasno je i da ovu situaciju brzo ne može riješiti ni ministar, ni gradonačelnik, ni četiri Dinamova kapetana, brzo i jednostavno je možete riješiti upravo Vi. Dovoljno je da naložite uglednim građankama i građanima iz Skupštine Dinama da usklade statut sa zakonom i raspišu izbore. Tvrdite da su svi dinamovci za Vas, u čemu je problem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne trebate dobiti sve glasove, dovoljno je 51% da biste postali legitimnim 'gazdom' Dinama.

Raspišite izbore prema načelu jedan član - jedan glas. Joe Frazier sigurno bi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građanska inicijativa ZZD"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo