ZAGREB ZAHVATILA NAVIJAČKA GROZNICA: / Zvijezde Dinama nisu mogle vjerovati čemu svjedoče

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Neki su pred maksimirski 'ticket point' došli u tri ujutro i čekali na debelom minusu

7.2.2019.
20:23
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

S početkom prodaje ulaznica za uzvratni dvoboj šesnaestine finala Europske lige, koja je u četvrtak u 11 sati započela u Maksimiru, počela je i neviđena jagma za tim zlata vrijednim papirićem. Modra groznica zahvatila je glavni hrvatski grad. Dinamo nakon 49 godina igra proljeće u Europi, protivnik je atraktivan, ugledan, došao je iz Lige prvaka, a uz spomenuto nije neprelazan.

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/PXL_070219_24428.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO DOVEO DVA MLADA POJAČANJA: /

Vlak ih uočio u poznatoj francuskoj akademiji

Image
DINAMO DOVEO DVA MLADA POJAČANJA: /

Vlak ih uočio u poznatoj francuskoj akademiji

U prvih pola sata prodano tisuću ulaznica

Stoga je prvih pola sata prodano tisuću ulaznica, redovi su bili do popularnog 'pimpeka', poznate skulpture bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica, a neki su pred maksimirski 'ticket point' došli u tri ujutro i čekali na debelom minusu, javlja 24 sata. Ništa se ne prepušta slučaju, svi žele biti toga dana na stadionu i svjedočiti - povijesti!

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stotinjak ljudi bilo je u redu gotovo dva sata prije nego što su se otvorile blagajne. U to vrijeme neki Dinamovi igrači prolazili su tim putem i, gotovo u nevjerici, gledali su ljude kako se smrzavaju čekajući taj zlata vrijedan papirić.

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/PXL_070219_24430.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci se pojavili na blagajni

Kasnije su se dinamovci pojavili na blagajni i prodavali su navijačima karte, pričali su s njima i fotografirali se. Prvotimci Dani Olmo, Nikola Moro i Lovro Majer zahvalili su se navijačima na potpori.

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/PXL_070219_24438.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama su potvrdili da je danas prodano 13 tisuća ulaznica skupa s godišnjim pretplatama, što znači da karata još ima te da će se i sutra prodavati. Kako to već obično biva, ovo je prilika i švercerima da zarade. Iako su ulaznice za uzvratnu utakmicu personalizirane i glase na ime i prezime, već su se pojavili oglasi u kojima se traži i dva i pol puta veća cijena od kupovne, pa dostiže i cijenu od čak 400 kuna.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo prvu utakmicu protiv Viktorije Plzen igra sljedeći tjedan u Plzenu, u četvrtak 14. veljače.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo