Zagreb u sjajnoj utakmici svladao Lokomotivu

U prvoj utakmici 7. kola HNL-a Zagreb je u sjajnoj dvoboju u Maksimiru osvojio tri boda pobijedivši Lokomotivu s 3:2.

10.9.2011.
1:15
VOYO logo

Maksimir je bio pun dobrog nogometa u dvoboju Lokomotive i Zagreba kojim je otvoreno 7. kolo Prve HNL. Gosti su otišli kući slaveći 3:2 (2:0) pobjedu, no moglo je završiti i drugačije jer su se u oba šesnaesterca nizale sjajne prigode.

Lokosi su uporno, igrom od noge do noge, gradili i stvarali šanse od prve do posljednje minute. Zagreb je, pak, brzim kontranapadima, jurišajući okomito, radio pravi dar-mar u obrani domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nakon 15 minuta momci iz Kranjčevićeve imali su velikih 2:0. Prvo je pogodio Mateo Pavlović glavom nakon kornera, a zatim je Sven Dedić naciljao malu mrežicu. Istovremeno je na drugoj strani Igor Vidaković stvarao čuda, a Vedran Nikšić nije zabio ni s pola metra!

U nastavku 'zicer' nije iskoristio Vedran Celiščak, a Lokomotiva je odmah uzvratila s dva gola. Prvo je zabio Filip Škvorc, a minutu kasnije i Nino Bule. No, čim su krenuli s centra Pjesnici su došli do pogotka. Zabio je Celiščak, a pokazalo se da je taj gol bio vrijedan tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču sjajno je opisao Zagrebov trener Luka Pavlović:

"Nama je na klupi bilo teško, ali gledatelji su mogli uživati na tribinama. Bilo je svega što nogomet može ponuditi. Mogli smo osigurati pobjedu već u prvom poluvremenu, a kod 2:0 sam znao da nije gotovo. Da na 2:2 odmah nismo uzvratili golom, borili bismo se i za jedan bod", izjavio je Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo