MOŽDA ĆE TAMO USPJETI / Zaboravljeni Vatreni i bivši talent Hajduka na korak od novog transfera. Manchester City ga iskorištava za veliku razmjenu

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

City je platio šest milijuna eura Hajduku za Palaversu, a on danas vrijedi znatno manje, odnosno dva milijuna eura

22.3.2022.
17:29
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Već pomalo zaboravljeni hrvatski nogometaš, bivša mlada zvijezda Hajduka i nekadašnji reprezentativac U-21 Hrvatske, Ante Palaversa, mogao bi u ljetnom prijelaznom roku obaviti novi veliki transfer.

Naime, njegov matični klub Manchester City planira ovoga ljeta dovesti Matheusa Nunesa iz Sportinga, a portugalska A Bola tvrdi kako je dio tog plana i Palaversa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Velika razmjena

Portugalski medij tvrdi kako je City pripremio čak 40 milijuna eura za Nunesa, a planiraju im dati i Pedra Porra koji je tamo već na posudbi, Tallesa Magna koji je trenutno u MLS-u i Antu Palaversu, koji je trenutno na posudbi u Kortrijku.

Podsjetimo, City je platio šest milijuna eura Hajduku za Palaversu, a on danas vrijedi znatno manje, odnosno dva milijuna eura. U Belgiji je Palaversa već više od godinu dana, a odigrao je za njih 42 utakmice, zabio je tri gola i tri asistencije. Do sada nije dobio šansu u Cityju, a čini se da niti neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo