ZABORAVLJENI BIVŠI DINAMOVAC OSTVARUJE TRANSFER KARIJERE: / Prelazi u Napoli u transferu vrijednom 30 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Ovo bi svakako mogao biti životni transfer nekadašnjeg stopera Dinama

24.12.2019.
9:26
Profimedia
VOYO logo

Otišao je iz Dinama prošlog ljeta, gotovo ispod radara, za nemalih dva milijuna eura u Hellas Veronu. Pola godine kasnije kosovski reprezentativac Amir Rrahmani, prema napisima talijanskih medija, ostvaruje transfer u Napoli. Talijani tvrde kako je stvar gotova, odnosno, kako je dogovor između kluba i igrača postignut te da bi ovaj trebao potpisati na pet godina s početkom od 1. srpnja 2020.

Međutim, cijena je u ovom slučaju nešto zanimljivija. Naime, Napoli uz Rrahmanija želi dovesti i Sofyana Amrabata, a za obojicu bi u kompletu platili 30 milijuna eura. U ovom slučaju većio dio te cifre otpada na transfer Amrabata koji sam vrijedi oko 10 milijuna eura, dok je Rrahmani trenutno na šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

22.05.2019., stadion Aldo Drosina, Pula - Utakmica finala hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Amir Rrahmani, Misllav Orsic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Isplati li se ići?

Ovo bi svakako mogao biti životni transfer nekadašnjeg stopera Dinama, ali pitanje je samo kako će se provesti u Napoliju, koji trenutno prolazi kroz veliku krizu. U gradu podno Vezuva najavljeni su veliki rezovi. Otišao im je trener Carlo Ancelotti, stigao je temperamentni Gennaro Gattuso, a spominju se i brojni odlasci najvećih zvijezda. S druge strane, Verona pod hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem prolazi renesansu i igra najbolji nogomet u novijoj povijesti pa je pitanje gdje je bolje nastaviti karijeri, čak i ako je u pitanju Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo