ZABORAVITE NAKRATKO OLMA, DINAMO U TAJNOSTI RADI NA JOŠ JEDNOM MEGATRANSFERU: / Traže ga tri velikana, cijena je paprena

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Navodno ima ponude Lyona, Dinama iz Moskve, Valencije, kao i dva kluba iz Premiershipa te jednog iz Championshipa

6.1.2020.
9:31
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Uz španjolskog genijalca Danija Olma najčešže spominjano ime ove jeseni i zime bilo je ono hrvatskog reprezentativca Mislava Oršića. Čovjek je briljirao u Ligi prvaka i to već u prvom kolu protiv Atalante kada je zabio hat-trick, a kasnije je nastavio s dobrom formom i do zimske pauze je zabio čak 19 golova i još je pet namjestio.

Oršićeve odlične partije, posebice u Ligi prvaka, zapele su za oko mnogim europskim velikanima, pa je tako bilo i za očekivati da će možda neki od njih krenuti u pregovore s Dinamom već ove zime. Oršić, navodno, ima ponude Lyona, Dinama iz Moskve, Valencije, kao i dva kluba iz Premiershipa te jednog iz Championshipa. Spominju se i ponude iz Kine i SAD-a, ali one vjerojatno ne dolaze u obzir jer ipak je Oršiću valjda u interesu igrati vrhunski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

18.09.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Lige prvaka, skupina C, 1. kolo, GNK Dinamo - Atalanta B.C. Mislav Orsic. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Možda ostane?

Oršić je na Transfermakrtu procjenjen na, za Dinamove prilike, vrlo visokih 9.5 milijuna eura, ali za prilike modernog nogometnog biznisa to je relativno prihvatljiva cijena. Dakako, u Dinamu bi ispali smiješni kada bi pustili hit-igrača za njegovu inicijalnu cijenu. Oršić ima ugovor do 2022. godine, a "modri" na njemu mogu ušićariti barem 15-ak milijuna eura, ako ne i više jer ipak je riječ i o reprezentativcu.

Ako se u obzir uzmu sve okolnosti oko Oršića, on bi mogao biti jedna od najboljih kupovina u povijesti Dinama. Čovjek je za svega milijun eura iz Korejskog Ulsana stigao u Dinamo i to s 26 godina na leđima, kako bi spasio karijeru, a ne samo da ju je spasio već je ispunio gotovo sve svoje snove. A na koncu tko zna, možda se Oršiću niti ne ide iz Dinama. Nije da će ga se puno pitati ako stigne nemoralna ponuda, ali bilo bi nekako romantično da Oršić ostane i ovdje provede najbolje dane svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo