Problemi za nogometaša /

Zabava u Las Vagasu: Procurio video Ronalda i žene koja ga je optužila za silovanje

Image
Foto: AP Images

Cristiano Ronaldo suočen je s ozbiljnim optužbama

3.10.2018.
8:30
AP Images
VOYO logo


Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje, a istraga o slučaju starom devet godina opet je otvorena. Britanski The Sun objavio je video na kojem se Ronaldo i nekadašnji model Kathryn Mayorga, koja ga je optužila za brutalan napad, zabavljaju u klubu u Las Vegasu iste večeri kada se silovanje navodno dogodilo. Na snimci se vidi kako Ronaldo pleše s Mayorgom, a par djeluje dosta prisno, grle se dok plešu.

Mayorga je optužila Ronalda da ju je brutalno napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njemački Der Spiegel opisala je kako je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da ju je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, te se kasnije ponovno sastali u predvorju hotela u kojemu je on odsjeo. Mayorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman te da je ona otišla u kupaonici obući kupaći kostim za jacuzzi, a on je ušao za njom, skinuo se i molio je da ga dira. Mayorga je navela kako ju je kasnije odvukao u spavaću sobu te analno silovao, što je ona kasnije prijavila policiji.

Ronaldo je sve demantirao i nazvao aferu "fake newsom", no navodno je s Mayorgom postigao nagodbu još 2010. godine i platio joj dva milijuna kuna za šutnju. 

Video možete pogledati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo