Vatrenima prijeti 'Dinamovo prokletstvo'! Gdje je 'zapelo'?

Hrvatska i Škotska u petak navečer na Maksimiru igraju kvalifikacijsku utakmicu za SP, a sudeći prema neslužbenim informacijama iz HNS-a interes navijača je više nego mizeran.

6.6.2013.
12:49
VOYO logo

Vatrenima, koji su i dalje četvrta reprezentacija na svijetu, bi se protiv Škotske moglo dogoditi ono na što su nogometaši Dinama već odavno naviknuli - nastup pred svega nekoliko tisuća ljudi.

Prema tvrdnjama Jutarnjeg lista do sada je prodano tek četiri tisuće ulaznica, od čega je pola otišlo gostujućim navijačima?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu smo informaciju pokušali provjeriti kod HNS-ovog povjerenika za ulaznice Nikše Martinca, ali ne javlja se na mobitel.

I dok je za posljednju domaću kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije potpuno razumljivo vladao golem interes i navijači su kampirali kako bi došli do ulaznica, ovaj put bi atmosfera na utakmici mogla biti otužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a Davor Šukerje, čini se, namirisao ovakvu situaciju pa je još prije mjesec i pol poslao 'prijeteću poruku' navijačima.

"Na Škotskoj očekujem 20.000 gledatelja. Sad imamo imena svih koji su bili na Srbiji, a tko neće na Škotsku pitanje je hoće li biti u prilici kupiti kartu za Belgiju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na možda ne previše atraktivnog protivnika, Vatrenima su i ova tri boda jako važna na putu do Brazila i naravno da bi im puno značila podrška s tribina. Pa gdje je onda 'zapelo'?

Tribina Sjever-gore: 50 kuna Tribina Sjever-dolje: 70 kuna Tribina Jug: 60 kuna Tribina Istok: 120 kuna Tribina Zapad-gore: 120 kuna Tribina Zapad-dolje: 250 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo