ZA NJIH NE TREBA PLATITI NI LIPE: / Ovo su najzanimljiviji slobodni igrači na tržištu

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK
Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

Kako se nogometna sezona bliži kraju, najjači europski klubovi već naveliko rade planove za ljetni prijelazni rok.

10.4.2016.
8:00
AFP/GLYN KIRK
VOYO logo

U većini se slučajeva radi o igračima koji su u četvrtom desetljeću života, ali mnogi od njih i dalje mogu biti kvalitetna pojačanja, barem na kratak rok. U nastavku vam donosimo popis desetorice najzanimljivijih igrača koji će predstojeće ljeto biti slobodni.

Zlatan Ibrahimović

Očekuje se da će se za Ibrahimovića voditi velika borba. Iako ima 34 godine, i dalje je u vrhunskoj formi. Ove je sezone u 42 nastupa za PSG postigao 39 golova i 16 puta asistirao. Nedavno je priznao da ima više ponuda iz Premierlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Terry

Dugogodišnji kapetan Chelseaja nije produljio ugovor s londonskim klubom i izvjesno je da napušta Stamford Bridge. S 35 godina ne može biti dugoročno rješenje, ali i dalje je dobar, pa se očekuje da će imati ponuda. No, izglednije je da će završiti u Kini ili MLS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Carrick

Često podcijenjeni veznjak Manchester Uniteda u srpnju će napuniti 35 godina. Još uvijek nije produljio ugovor, što ne znači da neće. No, ako ga na na Old Traffordu ne budu htjeli, vjerojatno će pronaći novi klub u Engleskoj.

Fernando Torres

Španjolac igra na posudbi u matičnom Atletico Madridu, a na ljeto mu istječe ugovor s Milanom. Recentna dobra forma sugerira da bi mu Madriđani mogli ponuditi ugovor, a opcije za 32-godišnjeg napadača su i MLS i Kina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patrice Evra

I on će uskoro napuniti 35 godina, ali i ove sezone igra vrlo dobro u dresu Juventusa. Nije nemoguće da će ostati u Torinu, a opcija je i povratak u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gregory van der Wiel

PSG mu nije ponudio novi ugovor, a s 28 godina ovaj nizozemski desni bek bi mogao biti sasvim solidno pojačanje za mnoge klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sofiane Feghouli

Alžirski bi krilni igrač mogao biti vrlo tražen na ljeto. Ima samo 26 godina i vrlo dobre igre u dresu Valencije iza sebe. Među interesentima se spominje više engleskih i talijanskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mathieu Flamini

Zahvalnom defenzivnom veznjaku istječe ugovor s Arsenalom. Ima 32 godine i još neko vrijeme može igrati na visokoj razini.

Hatem Ben Arfa

Bivši nogometaš Newcastlea je procvao otkad je u ljeto prošle godine stigao u Nicu. Postigao je ove sezone 14 golova, a njegovi su driblinzi posljednjih mjeseci često bili internetski hit. Ima 29 godina i mogao bi biti predstavljati dobru kupovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Caceres

Iako je u posljednje vrijeme imao dosta problema s ozljedama, vjerojatno će biti klubova spremnih riskirati s njim budući da mu je samo 29 godina. Zadnje je četiri sezone član Juventusa, a neko je vrijeme nosio i dres Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo