Veliki dan /

Za koga ti navijaš? Za DINAMO

Image

Na današnji dan prije 22 godine vraćeno je ime Dinamo

14.2.2022.
13:09
VOYO logo

Kada je legenda zagrebačkih plavih Velimir Zajec na današnji dan prije više od dva desetljeća izašao pred nekoliko tisuća Dinamovih navijača nastalo je opće veselje. Nije se slavilo samo ispred maksimirskog stadiona, slavilo se u Zagrebu ali i u čitavoj Hrvatskoj.

Dinamovi navijači dobili su tada najljepši poklon za Valentinovo. Vraćena im je njihova prva i najiskrenija ljubav. Vraćen im je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Croatia je prestala postojati i nakon dugo godina Dinamo je opet bio Dinamo. Najveći teret u borbi za povratak Svetinje iznijeli su Bad Blue Boysi. Prvi su upozoravali na ono što se događa unutar skupštine Dinama, odnosno Croatia i HAŠKA građanskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su tada već pokazali da će biti jedan od prvih pokazatelja socijalnih i društvenih problema u Hrvatskoj. Devedesetih su vodili najvažniju bitku za sve nas, početkom novog tisućljeća borili su se da imamo Dinamo, a sada se bore za budućnost istog tog Dinama. Dinama koji je bio na niskim društvenim granama, kojeg nitko nije htio gledati u Ligi prvaka i nikoga nije zanimao.

Borba se i dalje nastavlja, borba i dalje traje, a današnji dan motivacija je za svakog navijača Dinama da se vrijedi boriti za svoje ideale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo