ZA KLADIONICE JE ON VEĆ BIVŠI: / Bilić je prvi favorit za smjenu u Premier ligi, no šokantno visoko je trener jednog velikana

Image
Foto: AFP

Nakon što je Everton smijenio Ronalda Koemana i postao treći premierligaški klub koji je otkazao suradnju šefu struke, čeka se tko će nastaviti niz.

25.10.2017.
17:42
AFP
VOYO logo

I nije to neka tajna, poznato je da se hrvatskom stručnjaka posao koji obnaša već dulje vrijeme stavlja pod povećalo, a ispod njega mnogo je toga što mu ne ide u prilog. Osam bodova iz devet prvenstvenih utakmica učinak je daleko slabiji od onoga koji se očekivao, posebice nakon jačanja momčadi Hernandezom, Arnautovićem, Zabaletom, Hartom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BilićaDaily Mail naziva izglednim favoritom za menadžera koji će sljedeći dobiti otkaz, a među kandidatima koji se ističu u krugu onih koji bi mogli na njegovo mjesto navode se Julian Nagelsmann i Thomas Tuchel. Na uloženih šest funti, u slučaju da Bilić bude prvi koji će nastaviti niz otkaza, dobitak je četiri funte.

Mark Hughes iz Stoke Cityja drugo je ime u ponudi, a bude li sljedeći kojem je uručen otkaz na uplaćenu funtu dobitak je devet. Stoke je bodovno izjednačen s West Hamom, samo bod iznad ispadanja iz Premier lige u Championship.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na visokom trećem mjestu je Antonio Conte, talijanski stručnjak koji je u prošloj sezoni odveo Chelsea do naslova prvaka. Trenutačno mu je momčad na četvrtom mjestu poretka sa devet bodova zaostatka za vodećim Manchester Cityjem. Otpusti li ga Chelsea prije no što ostali klubovi otkažu suradnju na uplaćenu funtu 'izlaz' je jedanaest funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo