Potpuni kolaps u Barceloni: Messi izvan kontrole!

U Barceloni i dalje traju nemiri. Priča o sukobu između najveće klupske zvijezde Lionela Messija i trenera Luisa Enriquea dobila je nastavak o kojem izvještava katalonski dnevni list Sport.

7.1.2015.
11:01
VOYO logo

Podsjećamo, Barcelona je u 17. kolu španjolske Primere poražena na gostovanju kod Real Sociedada (1:0), a trener Enrique je na klupi ostavio udarni dvojac - Messija i Neymara. Obojica su u nastavku ušla u igru, ali nisu uspjela spriječiti poraz, a Argentinac nakon utakmice nije skrivao bijes. Navodno se i sukobio s Enriqueom, shvativši svoje ostavljanje na klupi kao manjak respekta.

Dan kasnije se nije pojavio ni na treningu koji je bio otvoren za javnost i na koji je došla gomila djece. Obrazložio je to probavnim problemima, ali prema pisanju Sporta, Enrique nije povjerovao u to što je dovelo do novog sukoba. Trener je čak htio otvoriti disciplinski postupak i kazniti svoju najveću zvijezdu, ali u tome su ga spriječili kapetan Xavi Hernandez i njegovi zamjenici Andres Iniesta i Sergio Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Uvjerili su 44-godišnjeg stručnjaka da kažnjavanje Messija ne bi bilo dobro ni za koga i da bi samo povećalo napetosti u klubu. Osim toga, kapetani su se složili da će sjesti i s Messijem i pokušati i njega smiriti kako bi se zaustavila neugodna situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se oglasio i predsjednik kluba Bartomeu koji je najavio prijevremene predsjedničke izbore na kraju sezone.

"Raspisao sam izbore. Odluku sam donio kako bismo smanjili tenzije koje su nesrazmjerne i ne odgovaraju stvarnom stanju u klubu. Želim smanjiti pritisak i nadam se da će moj potez tome pridonijeti", izjavio je Bartomeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da Barcelona nakon 17 kola španjolskog prvenstva ima bod zaostatka za vodećim Real Madridom koji je odigrao utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo