WENGER RUŠI POBJEDU DINAMA: / 'Ako prihvatite taj rezultat, to znači da prihvaćate doping'

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Nogometaše zagrebačkog Dinama u utorak očekuje dvoboj s engleskim Arsernalom u četvrtom kolu Lige prvaka.

23.11.2015.
14:43
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Teško da će Arsenal ili Dinamo, svaki sa po tri boda, dok Bayern i Olympiacos imaju po devet, dohvatiti osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Arsenalovom porazu u Zagrebu Wenger je rekao: "Nismo imali sreće i velik dio utakmice smo igrali s deset igrača, ali trebali smo ostvariti bolji rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaustaviti Dinamove kontre

Trener Arsenala je prokomentirao tijek te utakmice i otkrio način na koji ih je Dinamo pobijedio. "Uhvatili su nas na protunapade i prekide. Sada se moramo koncentrirati da to zaustavimo", rekao je francuski strateg.

Bilo je puno riječi o sastavu Arsenala i problemima s ozljedama nekih ljučnih igrača koje opet muče Topnike. "U studenom nas je to teško pogodilo i izgubili smo više igrača", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenalu se nedavno ozlijedio važan vezni igrač Francis Coquelin.

"S njim moramo biti oprezni. Rekao bih da ga sigurno neće biti barem dva mjeseca, a više od toga ne želim nagađati. Na njega i Mikela Artetu ne mogu računati, a Aaron Ramsey se vratio", završio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz želi da se Dinamo kazni

Wenger se osvrnuo se na problem dopinga u nogometu. To je sada pogotovo aktualno jer je nogometaš Dinama Arijan Ademi suspendiran na četiri godine zbog pozitivnog testa nakon prve utakmice protiv Arsenala u kojoj su Topnici poraženi.

“Ako prihvatite taj rezultat, to znači da prihvaćate doping. Ali mi se svejedno moramo fokusirati na naše pogreške u toj utakmici”, kazao je Francuz i zatim otkrio jedan detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U četvrtak sam tražio strože testove, a odmah u petak nam je u klub došla Uefina doping kontrola”, završio je Wenger uz smješak.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo