Kapa do poda: Legenda odbila milijun funti

Uoči 1000. utakmice francuskog nogometnog stručnjaka Arsenea Wengera na klupi londonskog Arsenala portal Goal.com donosi vijest da je Francuz odlučio produljiti suradnju s klubom u kojem je od 1996

21.3.2014.
16:28
VOYO logo

Wenger je, tvrdi spomenuti izvor, pristao produljiti ugovor na dodatne dvije godine, uz iste financijske uvijete od 7.5 milijuna funti godišnje. Goal.com tvrdi da je Wenger u pregovorima pristao produljiti suradnju, ali i da je istovremeno odbio povišicu od milijun funti!

Ako je to istina, navijači Topnika bit će impresionirani ovakvim potezom Wengera, koji je nakon prve utakmice nove sezone Premierlige (domaći poraz od Aston Ville 1:3) i nakon ljeta u kojem nije doveo nijedno pošteno pojačanje bio na izlaznim vratima kluba. Navijači su tražili njegovu ostavku, no Wenger je ostao dosljedan svojoj filozofiji, te je napravio pravo malo čudo i s aktualnim sastavom, koji je po imenima slabiji od nekoliko klubova Premierlige, ostao u igri za naslov prvaka Engleske i devet kola uoči kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je trenutno treći sastav na prvenstvenoj ljestvici Premierlige s četiri boda manje od vodećeg Chelseaja, ali i utakmicom manje. Upravo će protiv Chelseaja u gostima, u subotu s početkom u 13:45, Wenger uveličati svoj 1000. nastup na menadžerskoj klupi Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo