WENGER GLEDA, DRUGI KUPUJU: / Trener Arsenala izazvao podsmijeh izjavom o Bilićevoj zvijezdi

Image
Foto: AFP/ADRIAN DENNIS

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić napravio je sjajan posao prošlo ljeto kada je za 15 milijuna eura iz Marseillea doveo ofenzivnog veznjaka Dimitrija Payeta.

7.4.2016.
15:11
AFP/ADRIAN DENNIS
VOYO logo

I dok engleski mediji s oduševljenjem pišu o Payetu, trener Arsenala Arsene Wenger se sjetio da ga je i on pratio i mogao dovesti na Emirates. Ali procijenio je drugačije.

Gledao ga puno puta

"Gledao sam ga puno puta. Ima sve atribute potrebne za vrhunskog igrača, što i jest. Zašto ga nisam doveo? Imamo Özila, Wilsherea, Cazorlu, Ramseyja", rekao je Wenger u četvrtak na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je izjava ekspresno izazvala sprdnju na društvenim mrežama. Francuski je stručnjak, naime, poznat po vrlo sličnim izjavama. Prijašnjih je godina tvrdio da je pratio i zamalo u Arsenal doveo Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbu, Gerarda Piquea...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wenger gleda igrače, a drugi klubovi ih kupuju", napisao je jedan od ljutitih navijača na Twitteru, dok se engleski mediji zabavljaju sastavljanjem idealne momčadi od igrača koje je Wenger 'skoro doveo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo