WAYNE ROONEY ZABIO SA SVOJE POLOVICE: / Neuništivi napadač hat-trickom pomeo bivšu Bilićevu momčad

Image
Foto: Screenshot

Zvijezda dana u engleskom nogometu nakon dugo je vremena ponovno bio legendarni 32-godišnji napadač Wayne Rooney.

29.11.2017.
23:02
Screenshot
VOYO logo

U domaćoj pobjedi Evertona protiv West Hama (4-0) u 14. kolu Premier lige Rooney je upisao hat-trick, a najviše će se pričati o njegovom trećem pogotku koji je postigao sa svoje polovice. Vratar gostiju Joe Hart u 66. je minuti očajno ispucao loptu, a Rooney ju je spremno dočekao iza centra i sjajnim je udarcem smjestio u mrežu.

Sedmi hat-trick u karijeri

Prije toga je nekadašnji napadač Manchester Uniteda zabijao i u 18. i 28. minuti, a priču je zaključio Ashley Williams pogotkom u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooneyju je ovo sedmi hat-trick u Premier ligi u karijeri, ali i prvi nakon punih 2272 dana, točnije od 10. rujna 2011. godine. Nikad u povijesti Premier lige nije bilo većeg vremenskog razmaka između dva hat-tricka jednog igrača. Više hat-trickova u povijesti elitnog engleskog razreda od Rooneyja imaju samo Alan Shearer (11), Robbie Fowler (9), Thierry Henry (8) i Michael Owen (8).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je u uvjrljivoj pobjedi Evertona, koji je slavio protiv svoga bivšeg menadžera Davida Moyesa, naš Nikola Vlašić zaigrao od prve minute sudačke nadoknade. Dodajmo, također, da je ovo bila posljednja utakmica na klupi privremenog trenera ToffeesaDavida Unswortha, od četvrtka momčad preuzima Sam Allardyce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo