Teške riječi bivšeg trenera / Vulić nije najbolje podnio otkaz: 'Hajduk je ovim potezom postao Dinamo 3'

Image

Vulić u posljednjih deset godina nije mogao ostati više od 35 utakmica na klupi niti jednog kluba

27.11.2018.
17:20
VOYO logo

Sad već bivšeg trenera splitskog Hajduka Zorana Vulića današnja odluka uprave kluba o njegovoj smjeni šokirala je i iznenadila, bar ako je sudeći po njegovim izjavama.

"Jutros me nazvao predsjednik da dođem u njegovu kancelariju te mi je tada rekao da sam smijenjen. Kao razlog je naveo da nisam podigao kvalitetu i razinu igre momčadi. To me iznenadilo jer svi oni koji prate Hajduk znaju kakav sam igrački kadar imao na raspolaganju. Čini mi se da je ovo bilo isplanirano već onda kada sam izabran za trenera Hajduka. Ovim potezom Hajduk je postao Dinamo 3" kratko je komentirao Vulić za portal Sportcom i najavio da će detaljnije o svojoj smjeni pričati za koji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U usporedbi Hajduka s Dinamom aludirao je na činjenicu da su novi trener prve momčadi Siniša Orešćanin te voditelj Omladinske škole Hajduka Krešimir Gojun svojevremeno radili u Dinamu.

Inače, Vulić u posljednjih deset godina nije mogao ostati više od 35 utakmica na klupi niti jednog kluba, a njegov nogomet i taktika više je puta opisana kao "rudimentarna" te mu se zamjerilo da ne prati moderne trendove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski klub do kraja polusezone ima dvije "lagane" utakmice - Istru i Rudeš te derbi s Dinamom u prvenstvu. U kupu ih očekuje utakmica četvrtfinala s Osijekom, a onda će novi trener dobiti cijelu zimu da ostavi svoj rukopis na momčadi i pokuša izvući Hajduk iz krize koja na Poljudu već dugo nije viđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo