VUKOJEVIĆ SE NAKON IZLASKA IZ POLICIJE OBRATIO JAVNOSTI: / 'Bilo je određenih nesuglasica, ovu situaciju ćemo riješiti u krugu obitelji'

Image

Do daljnjeg će živjeti odvojeno i ne smije joj se približavati

9.5.2020.
17:33
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama, Dinama iz Kijeva i reprezentativac Hrvatske, a danas izbornik U-20 generacije, Ognjen Vukojević, završio je u policiji zbog sumnji da je počinio kazneno djelo prijetnje. Ta se vijest u subotu ujutro poput munje proširila medijima. Detljnije o incidentu ajvnost je doznala iz priopćenja DORH-a.

Image
VUKOJEVIĆ SE NE SMIJE PRIBLIŽAVATI SUPRUZI: /

Objavljeni detalji incidenta: 'Počeo je vikati na nju, strahovala je za život'

Image
VUKOJEVIĆ SE NE SMIJE PRIBLIŽAVATI SUPRUZI: /

Objavljeni detalji incidenta: 'Počeo je vikati na nju, strahovala je za život'

"Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 7. svibnja 2020. u kasnim večernjim satima u Zagrebu, u alkoholiziranom stanju, nakon što mu je njegova supruga ukazala da joj smeta njegova alkoholiziranost, s nakanom da je ustraši počeo vikati na nju, a potom joj je, osnovano se sumnja, izrekao prijetnje koje se odnose na nju i članove njene uže obitelji", stoji među ostalim u priopćenju koje u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatian midfielder Ognjen Vukojevic attends a press conference in Warka near Warsaw on June 11, 2012, during the Euro 2012 football championships . AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF / AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF

“Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja. U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo. HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice”, prioćeno je iz HNS-a. Nakon svega toga i on se sam obratio javnosti.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom, obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", stoji u pisanoj izjavi Ognjena Vukojevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo