'Vukojević kao Matthäus, a Dinamo djeluje ozbiljno'

Prije dva dana nogometaši Dinama i Šahtara remizirali su 1:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj u španjolskoj Murciji.

4.2.2015.
8:48
VOYO logo

On nije skrivao simpatije prema igri hrvatskog prvaka. Upravo je Srna bio zaslužan za Dinamov pogodak, budući je nakon ubacivanja Marka Pjace nespretno gurnuo loptu u vlastitu mrežu.

'Ovaj Ogi (Vukojević) igrao je kao Matthäus iz najboljih dana. Kakva elegancija pokreta', rekao je Srna uz smijeh za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su dobar pristup, zadnja im je utakmica pred nastavak prvenstva pa nisu imali problem s motivacijom. Dinamo je bio iznenađujuće dobar u odnosu na ono što su pokazali u skupini Europske lige. Ne mogu se oteti dojmu da su ovako igrali i imali sličan pristup kao protiv Šahtjora, s lakoćom bi prošli skupinu. Stranci su dobro posloženi i Dinamo djeluje kao ozbiljna ekipa", dodao je kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od hrvatskog prvaka Srnin Šahtar i dalje je u igri u Europi, ali ih u osmini finala čekaju okršaji protiv Bayerna. Ipak, Bavarci su drugu polovicu sezone otvorili porazom od Wolfsburga i remijem protiv Schalkea, pa to možda i nije tako loša stvar.

"Ako će Bayern igrati kao protiv Wolfsburga, onda će to biti odlično za nas, ali ako se u momčad vrate Ribery i Lahm, onda je to sasvim druga priča."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo