Vugrinec 121. golom stigao pet koraka do rekorda

U 25. kolu HNL-a odigrane su tri utakmice.

15.4.2011.
22:25
VOYO logo

U lošoj utakmici na maksimirskom stadionu nogometaši Lokomotive i Rijeke pred jedva 300 gledatelja odigrali bez golova. Iz cijelog susreta vrijedi zabilježiti po jednu priliku sa svake strane. Prvu je za domaće propustio Željko Sopić na samom startu, dok je pet minuta prije kraja Nizozemac Zijler propustio vratiti goste s tri boda na Kantridu.

U Zaprešiću je Inter pobijedio Hrvatski dragovoljac 3:2. Domaćini su od samog starta preuzeli inicijativu na terenu, a najveću priliku u prvom dijelu propustio je Budimir. Svoju bolju igru okrunili su u 57. minuti kada je Trajkovski pogodio udarac s bijele točke. Potvrda bolje igre došla u posljednjih 20 minuta. U 73. pogodio je mladi Oršić, a minutu poslije strijelac je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su do kraja s dva pogotka samo ublažili poraz. U 80. je smanjio Grgić, dok je u zadnjoj minuti susreta Kukoč postavio konačan rezultat. Inter je pobjedom ostao u utrci za treću poziciju.

Zagreb i Varaždin podijeli su plijen u Kranjčevićevoj. Za vodstvo domaćina pogodio je Krstanović u posljednjoj minuti prvog dijela. Izjednačio je Glavina u 69., dok je goste u vodstvu u 84. minuti svojim 121. pogotkom u HNL-u doveo Davor Vugrinec. Zagrebaši u bod iščupali u dvije minute prije kraja. Strijelac je ponovo bio Ivan Krstanović, 14 put ove sezone, te je uspio prestići Hajdukovog Vukušića na vrhu ljestvice strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo