VRLO HRABRE, A OPET I OPASNE IZJAVE SLOVAČKOG VEZNJAKA O VATRENIMA: / 'Možda će vam zvučati čudno, ali...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vatrenima je dostatan tek jedan bod kako bi se kvalificirali

14.11.2019.
8:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska u subotu igra ključnu utakmicu kvalifikacija za Euro 2020., a na noge im dolazi reprezentacija Slovačke koju su u prvoj utakmici na gostovanju slomili s čak 4:0. Utakmicu je najavio i slovački veznjak Albert Rusnak, a on vrlo hrabro tvrdi kako njegova momčad na Rujevicu dolazi pobijediti.

Vatrenima je dostatan tek jedan bod kako bi se kvalificirali, dok Slovacima uistinu treba pobjeda kako bi ostali u igri za plasman, a onda još moraju svladati Azerbajdžan u posljednjoj utakmici skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš cilj je pobijediti, osvojiti tri boda u Hrvatskoj. Iako to može zvučati čudno nakon što smo izgubili 0:4 u prvoj utakmici, sada želimo pobijediti. Mislim da smo dovoljno snažni da pobijedimo na Rujevici", opasna je to izjava slovačkog reprezentativca.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

13.10.2019., stadion Cardiff City, Cardiff, Wales - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 7. kolo, Wales - Hrvatska. Nikola Vlasic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rusnak je na brzinu analizirao kako igra Hrvatska i kako se njegova ekipa treba postaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će i u ovoj utakmici Hrvatska imati veći posjed lopte, ali mi moramo biti spremni reagirati kad ona bude u našim nogama. Moramo svesti pogreške na minimum i vjerujem da ćemo ih znati iznenaditi golom", naglasio je veznjak američkog Salt Lakea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo