VRIJEĐALI IGRAČE I TRENERA, PALILI BAKLJE, A POGLEDAJTE KAKO SU KAŽNJENI: / Na Poljud stigla nova 'čestitka' za Torcidine ispade

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HNK Gorica kao organizator utakmice iznos od osam tisuća kuna

6.11.2019.
16:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kao i svakog tjedna, Hajduk je dobio novu kaznu zbog neprimjerenog ponašanja svojih navijača u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi. Na Poljud je ovaj put stigla "čestitka" od, nemalih, 35 tisuća kuna.

Disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer odredio je Hajduku, inače teškom recidivistu, zbog nereda na utakmici s Goricom u subotu. Na utakmici Gorica-Hajduk na istočnoj tribini stadiona među pripadnicima navijačke skupine Torcida u 78. minuti zapaljeno je 18 baklji pri čemu su dvije baklje ubačene na teren pa je sudac morao prekinuti igru na pola minute. Time su počinjeni prekršaji kažnjivi po članku 67. DP HNS-a pa HNK Hajduk zbog ponovljenih prekršaja mora platiti kaznu od 35.000 kuna, a HNK Gorica kao organizator utakmice iznos od osam tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Jurica Galoic/PIXSELL

NK Osijek mora platiti kaznu od sedam tisuća kuna zbog upaljene četiri baklje među pripadnicima navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 68. minuti utakmice Osijek-Rijeka.

GNK Dinamo je kažnjen iznosom od deset tisuća kuna zbog upaljenih šest baklje od strane pripadnika navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini stadiona (tri ubačene u ograđeni dio igrališta) u 75. minuti utakmice Dinamo-Inter Zaprešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isključeni nogometaš Gorice Joey Suk (dva žuta kartona) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i s tri tisuće kuna novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo