VRHUNAC IRONIJE: / Evo koji su nadimak Modrić i društvo dali Benitezu

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Nakon teškog poraza od najvećeg rivala Barcelone (0:4) u 12. kolu španjolskog prvenstva na vidjelo je počelo izlaziti 'prljavo rublje' iz svlačionice Real Madrida.

23.11.2015.
8:54
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Realov trener Rafael Benitez je, kako se čini, u potpunosti izgubio autoritet nad nogometašima koje vodi. Sve je više priča o velikom nezadovoljstvu u momčadi, a od najveće zvijezde Cristiana Ronalda navodno je čak stigla prijeteća poruka "ili on ili ja".

"Ne razumiju njegove savjete"

Prema pisanju Marce, dnevnika koji je inače dobro upućen u zbivanja u Real Madridu, igrači su Benitezu dali nadimak Desetka. Zna se da broj 10 obično nose nogometaši najveće klase, a Benitez nikada nije bio ozbiljan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svlačionici smeta što Benitez nije bio vrhunski nogometaš, a ipak dijeli lekcije igračima poput Ronalda, Modrića i ostalih. Oni ne razumiju njegove savjete, a on pokušava ispraviti stvari koje nemaju veze s taktikom", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da ni Jose Mourinho nije bio veliki nogometaš, ali ipak u svlačionici Reala nije bilo ovakvog nezadovoljstva, ni ironičnih nadimaka. S Carlom Ancelottijem, pak, nije bilo nikakvih problema, Talijan je bio prvoklasni igrač, a kao trener je imao niz uspjeha uoči dolaska u Real, tako da je lakoćom održavao autoritet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo