VRATAR VATRENIH SE ČUDI: / Smijenili smo Štimca, Kovača, dokle tako?

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
3.10.2015.
12:28
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

No, u bogatom Monacu, nogometaši nisu u prvom planu.

'Ni Messi ne bi bio zvijezda u Monacu'

"Ovdje čak ni Messi ne bi bio zvijezda, tu svakodnevno po gradu možeš vidjeti Hamiltona, Federera i Đokovića", kazao je Danijel Subašić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone ne ide mu kao inače, obrana Monaca primila je već 13 golova, lošiji u ligi su samo Montpellier (14) i Troyes (15). Klub iz Kneževine je deveti na ljestvici, s osam bodova manje od vodećeg PSG-a, ali samo četiri boda udaljen od druge pozicije.

Subašiću i Pašaliću se možda u Monacu uskoro pridruži još jedan igrač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da su me u klubu pitali za Pašalića, ali su se raspitivali i za Nikolu Vlašića. Taj dečko je stvano čudo. Odmah bi mogao igrati za Monaco, toliko je dobar i igra zrelo za svoje godine", kazao je Subašić.

Stalne promjene izbornika nisu dobre

Nezaobilazna tema je, dakako, hrvatska reprezentacija. U posljednje dvije kvalifikacijske utakmice, Vatreni će krenuti s novim izbornikom Antom Čačićem. A Subašića smetaju stalne promjene izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U reprezentaciji sam od 2009., pamtim vremena kad smo bili kult, ali danas, na žalost, više nije tako. Stalno se mijenjaju izbornici, nitko nam ne valja. Smijenili smo Igora Štimca, smijenili smo Niku Kovača, dokle tako", zapitao se Subašić, čiji se status prvog vratara ne bi trebao mijenjati.

Nije se još čuo s izbornikom Čačićem. "Čuo sam se s Marijanom Mrmićem, njega znam od ranije", kazao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo