'VRAĆAM SE DA DOVRŠIM ONO ŠTO SAM ZAPOČEO': / Ibrahimović potpisao novi ugovor s Unitedom

Image
Foto: AFP

Ono o čemu se proteklih dana naveliko nagađalo, u četvrtak je dobilo i službenu potvrdu - Zlatan Ibrahimović (35) je potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom.

24.8.2017.
15:48
AFP
VOYO logo

Ibrahimović je sredinom travnja u utakmici Europske lige protiv Anderlechta zadobio tešku ozljedu koljena zbog koje će još neko vrijeme biti izvan pogona. Manchester United nije aktivirao mogućnost produljenja suradnje nakon što mu je istekao ugovor na godinu dana i mnogi su to shvatili kao definitivan rastanak dviju strana.

'Ovo je oduvijek bila moja želja'

U međuvremenu je Zlatanov oporavak tekao bolje nego što se itko nadao i igrač i klub su krenuli u pregovore oko nastavka suradnje. U četvrtak je švedski napadač potpisao jednogodišnji ugovor, a u klubu se nadaju da će u prosincu biti spreman za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratio sam se kako bih dovršio ono što sam započeo. Ovo je oduvijek bila i moja i klupska želja. Jedva čekam da se vratim na travnjak Old Trafforda, ali moram si dati vremena da budem potpuno spreman", istaknuo je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je u prošloj sezoni bio najbolji strijelac Uniteda s 28 golova, ali sada ga čeka znatno jača konkurencija u momačdi jer su Crveni vragovi u međuvremenu za 85 milijuna eura doveli Romelua Lukakua iz Evertona. Belgijski je napadač uzeo i Zlatanovu 'devetku' tako da će Ibrahimović ubuduće nositi broj 10 na leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo