Podnesene ostavke: Najvatreniji navijaci zestoko napali Sukera i elitu

16.9.2014.
18:09
VOYO logo

Nakon sto je HNS odlucio maksimirske ulaznice za dvoboj protiv Malte prodavati po visokim cijenama i samim time zanemariti molbe iz Kluba navijaca 'Uvijek vjerni', vodstvo najvatrenijih navijaca hrvatske reprezentacije odlucilo je podnijeti ostavke. Priopcenje prenosimo u cijelosti:

"Zbog neslaganja s potezima celnistva HNS-a, kao i nemogucnosti djelovanja u cilju interesa navijaca, cjelovit Izvrsni odbor Kluba navijaca Uvijek vjerni, na celu s predsjednikom i dopredsjednicima, podnio je ostavke na svoje funkcije, a o istima ce se ocitovati izvanredna skupstina Kluba navijaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nametnutim okolnostima od strane HNS-a, kao i zbog nemogucnosti ispunjenja temeljnog cilja koji smo si postavili na pocetku mandata, odlucili smo se na navedene ostavke. Odluka o povlacenju nije donesena ishitreno, vec nakon sto su iscrpljeni svi pokusaji suradnje s nacionalnim Savezom. Oduvijek nam je zelja bila stvarati pravu atmosferu na utakmicama reprezentacije, a od preuzimanja funkcija tezili smo jacanju suradnje izmedu HNS-a te vjernih navijaca hrvatske nogometne reprezentacije.

Cuvanje i jacanje kulta reprezentacije moze se samo zajednistvom igraca na terenu, strucnog stozera i navijaca na tribinama. Usprkos nasoj otvorenoj i kritickoj komunikaciji prema Savezu, osim deklarativne potpore nismo naisli ni na kakvu podrsku i razumijevanje, a kamoli na partnerski odnos. Iz svega navedenoga smatramo da je nasa moralna, ljudska i navijacka duznost podnijeti ostavke na nase funkcije te makar tim cinom ukazati na nelogicnosti i nepravilnosti koje se dogadaju u HNS-u prema navijacima nacionalne momcadi. Takoder, ne namjeravamo biti dio necega sto ce trajno narusiti nama svet kult reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredna Skupstina Kluba navijaca Uvijek vjerni odrzat ce se u roku desetak dana. Uvazavajuci zelje naseg clanstva na istoj Skupstini odredit ce se novo vodstvo i smjernice djelovanja, a o rezultatima Skupstine cete biti informirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo