Marković izvalio biser svih bisera i otišao u povijest!

Prvi čovjek Kuće nogometa Vlatko Marković napokon je otkrio da će 15. srpnja, nakon 14 godina vladavine, postati bivši predsjednik HNS-a.

14.5.2012.
11:57
VOYO logo

Dugogodišnji predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković konačno je potvrdio da će nakon EURA napustiti kormilo HNS-a.

"Abdicirat ću 15. srpnja! Želim da me oslobode obveze nakon Europskog prvenstva na kojem ćemo napraviti velike stvari", rekao je Marković za Novi list te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko Mamić, a ni ministar Željko Jovanović nemaju veze s tom odlukom. Sa Zdravkom sam bio i ostao prijatelj. Sve druge priče proizvod su mašte iz mnogobrojnih laboratorija insinuacija i laži. Zahvalna 'sirovina' za novinske tekstove. Svatko puše u svoj rog i vodi svoju politiku sitnih interesa", kaže Marković, koji tvrdi da je potpuno miran uoči odlaska i ponosan na sve što je ostvario u ovih 14 godina otkako je na čelu HNS-a.

"Da sam to napravio u drugoj zemlji, bio bih narodni junak. Nitko nije prorok u svom selu. Odlazim uzdignuta čela. Radio sam što sam morao, koliko je trebalo i nemojte zaboraviti, jedini sam čovjek koji nikada kunu nije naplatio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je prokomentirao i svog nasljednika, Davora Šukera.

"Šuker je pravo rješenje. Dobro će se snaći u novoj ulozi. Bio je sjajan nogometaš, rasni strijelac. U najzabačenijoj zemlji na kugli zemaljskoj, pri spomenu Hrvatske, odgovorit će – Šuker", kaže Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez Više o temi: specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo