Vlatko Marković nadmašio samoga sebe!

Od predsjednika HNS-a dosad smo svašta čuli, ali njegove zadnje izjave graniče s apsurdom.

15.12.2011.
17:49
VOYO logo

Vlatko Marković ne želi se samo tako odreći dvojice velikih prijatelja, sudačkih bossova Željka Širića i Stjepana Djedovića, koji trenutno čame u istražnom zatvoru.

Baš kao i Zdravko Mamić prije nekoliko dana, predsjednik HNS-a dao je skandaloznu izjavu o Maleševu potezu, te time javno pokazao da mu raščišćavanje 'mulja' u hrvatskom nogometu nikako ne odgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno smatram da se radi o klubaškim interesima zbog kojih trpi cijeli hrvatski nogomet. A sve se događa u trenucima dok spadamo u vrh europskog nogometa. Za mene je to tragedija. Meni je savjest čista. Za razliku od drugih koji rade izvan svih rezona, ja svoj posao obavljam pošteno i korektno", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Marković, koji je očito pobrkao lončiće.

Neki će reći da se drugo ni nije moglo očekivati, ali mogao se barem pretvarati da načelno podržava borbu protiv korupcije u vlastitom Savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Marković je u svom stilu prokomentirao i najave budućeg ministra prosvjete i sporta Željka Jovanovića, koji je rekao da je 'vrh HNS-a močvara koju treba isušiti!'.

"Jovanović kaže? Koji Jovanović? Onaj što je iziš'o iz močvare? Smiješno je i deplasirano uopće odgovarati na takve provokacije. Ili je možda mislio na neki drugi HNS? Mogu ga jedino pozvati u Rusanovu 13 da vidi kako besprijekorno posluje organizacija koju vodi Vlatko Marković", izjavio je Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo