VLASNIK TRGOVINE KUPCIMA OSTAVIO URNEBESNU PORUKU POSLIJE POBJEDE VATRENIH: / 'Ako nakon ovakve utakmice idete farbati...'

Image

Nema gdje se ne slavi Hrvatska pobjeda

12.7.2018.
12:04
VOYO logo

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju još samo jedan korak dijeli od naslova svjetskog prvaka. Još jednim preokretom naši su nogometaši u produžetku pobijedili Englesku sa 2-1 (0-1, 1-1), a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Mario Mandžukić u 109. minuti.

Hrvati se još oporavljaju

Nakon te pobjede uslijedilo je slavlje u cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji, a dojmovi se ne stišavaju ni nakon burne noći. Neki navijači još uvijek teturaju ulicama i traže put kući nakon burnog slavlja, a jedna od zagrebačkih trgovina na svojim vratima ostavila je duhovit natpis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovita poruka

"Cijenjeni kupci, ukoliko u polufinalu svjetskog prvenstva (srijeda , 11.07, 20,00h) Hrvatska pobjedi Englesku, u četvrtak 12.07.2018. radimo u skraćenom intervalu i to od 12,00-17,00h.", piše na poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko nakon takve utakmice odluči nešto farbati u 9 ujutro, nek se dobro zamisli ušto mu život prolazi... nema na čemu!!", stoji na kraju ove duhovIte poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo