Rijeka ništa ne želi otkriti: Kramarićev transfer ostat će tajna

Ukoliko ste željeli saznati detalje transfera Andreja Kramarića u Leicester City, nećete biti previše sretni informacijom da su klubovi dogovorili kako će ti podaci ostati poslovna tajna.

8.1.2015.
9:37
VOYO logo

"Kao i uvijek do sada, pa tako i u ovom slučaju, ono što je dogovoreno ostat će poslovna tajna. Rijeka nikada nije, a niti će u budućnosti izlaziti u javnost s financijskim detaljima izlaznih ili ulaznih transfera. Posao smo odradili transparentno i pokazali smo da smo cijelo vrijeme govorili istinu", rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Špekuliralo se oko 9-10 milijuna eura odštete koju bi trebala dobiti Rijeka za usluge ponajboljeg igrača naše lige. Vjerojatno se radi i o najvećoj odšteti koju su 'lisice' isplatile za jednog igrača, ali opet možemo samo nagađati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

"Sigurno da je transfer Andreja Kramarića u Premierligu velika stvar ne samo za Rijeku i igrača, već i za kompletan hrvatski nogomet, posebno za rejting hrvatske lige. Ponosan sam na ono što smo napravili. Naravno, ja bih bio najsretniji da je Andrej ostao kod nas, no u profesionalnom nogometu postoje neke zakonitosti kojih ćemo se mi kao klub i ja kao predsjednik uvijek držati", smatra Mišković, koji u izjavi za Jutarnji list posebno ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo si dopustiti da ni na koji način blokiramo napredak našeg igrača, da mu, recimo, onemogućimo da se dodatno razvija. Pa, da, u taj kontekst treba staviti i onu materijalnu stranu. Sada, kada se konačno može podvući crta na transfer Andreja Kramarića u Leicester, valja naglasiti da je posao okončan na zadovoljstvo svih, a to nam je od prvog dana bilo na prvom mjestu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo