ŠPANJOLCI OKRENULI ŠUKEROV BROJ I PITALI GA GDJE ĆE VATRENI NASTAVITI KARIJERU: / 'Samo mu jednu stvar želim...'

Image

Posljednjih nekoliko dana puno je nagađanja o sudbini hrvatskog veznjaka

8.4.2020.
16:48
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, DavorŠuker, osvrnuo se potencijalni povratak IvanaRakitića u Sevillu. Kao što je poznato i Šuker je legenda tog kluba. Nosio je dres Seville od 1991. do 1996. kada je prešao u Real Madrid.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. Moja je želja da uvijek bude starter tako da u kockastom dresu može igrati na najvišoj razini”, rekao je Šuker uz osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim mu sve najbolje. On je izvanredan nogometaš. Ja ću cijeli život biti Sevillin igrač te njemu i klubu, želim sve najbolje”, poručio je Šuker u razgovoru za ABC Sevillu.

Image
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Davor Šuker

“Bez obzira koliko vremena prošlo ja ću uvijek biti Sevillin fan. Nemoguće je zaboraviti što je taj klub učinio za mene. Dao mi je priliku da zaigram u Španjolskoj”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ABC doznaje, Rakitića čeka da vidi kako će Barcelona reagirati na ponude koje bi uskoro mogle doći. Više od deset klubova, uključujući Atletico, Inter i Arsenal, tvrde, kontaktirali su njegovog brata Dejana, ali Vatreni je odlučio pričekati da Sevilla krene po njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo