FOTO/VIDEO: / Ludnica na treningu Vatrenih!

Izbornik Igor Štimac pozvao je navijače na posljednji trening pred kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP protiv Srbije.

21.3.2013.
17:32
VOYO logo

Više od 5.000 ljudi natiskalo se u Veslačkoj, a ovacije prisutnih prije početka treninga su dobili hrvatski izbornik Igor Štimac i jedan od njegovih prethodnika - Miroslav Blažević.

Kao što se može vidjeti na slikama, oko terena su se stisnuli svi - staro i mlado, djevojke, majke, umirovljenici...Oni koji nisu imali toliko sreće da dođu do ulaznice za utakmicu godine će barem na ovaj način izbliza vidjeti svoje junake i poželjeti im sve najbolje pred veliki okršaj sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz skandiranja i pjesmu, pozornost je dobila i gospođa srednjih godina koja je vikala 'Igore, oženi me!'. Pitanje je samo kojeg Igora, Štimca ili Tudora. Nakon zagrijavanja, igrači su igrali 'ševu', a Ćorluka u jednom trenutku i izgubio živce i opsovao suigrače.

Inače, sastav naše reprezentacije nakon ovog treninga je definitivno poznat, sve je postalo jasno kad su zaigrale dvije postave 'starteri' i 'klupa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna postava trebala bi biti: Pletikosa, Srna, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Rakitić, Vukojević, Modrić, Kranjčar, Mandžukić i Olić. Oni su naime zaigrali protiv 'rezervi', odnosno sastava (Subašić, Vida, Lovren, Schildenfeld, Petrić, Badelj, Kovačić, Eduardo, Sammir, Kalinić, Jelavić). Igralo se na skraćenom terenu, a golove su zabili Mandžo i Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest je da je tijekom tog dvoboja travnjak 20 minuta prije kraja treninga s bolnom grimasom na licu napustio Vedran Ćorluka. S njim se odmah pozabavila liječnička služba naše reprezentacije i kako stvari stoje sve će biti u redu s defanzivcem moskovskog Lokomotiva. Uzbuna je bila kratkog vijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo