VIŠE NEMA DILEME: / Oglasio se trener bivšeg engleskog prvaka i odgovorio na pitanje što će biti s Hrvatom

Image
Foto: AFP

Poznati stručnjak nahvalio je bivšeg dinamovca, s kojim će uskoro opet raditi

5.3.2019.
8:26
AFP
VOYO logo

Bivši trener Liveproola i Celtica BrendanRodgers potvrdio je da će na ljeto vratiti hrvatskog braniča FilipaBenkovića u Leicester City. Engleski klub doveo ga je lani, ali je ubrzo otišao na posudbu u redove škotskog velikana.

Tamo ga je sve donedavno vodio upravo Rodgers, na kojeg je ostavio izrazito dobar dojam. Benković je pod njegovom dirigentskom palicom postao ključni čovjek Celticove obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali ga

"Filip je izvanredan igrač i odlično ga poznajem. Poznato je da mu na ljeto istječe posudba te će se vratiti u Leicester. On je vrlo zreo s obzirom na to da ima tek 21 godinu. Impozantne je visine i dominantan je u kaznenom prostoru. Zna igrati, dobro čita igru i stvarno je dobar dečko", kazao je Rodgers.

Image
Image

Celtic's Croatian defender Filip Benkovic looks to pass the ball during the UEFA Europa League group B football match between Celtic and Rosenborg at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on September 20, 2018. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)

Benković je lani stigao u Leicester za 11 milijuna eura. Trenutačno je izvan pogona zbog ozljede. Njegov povratak na travnjak očekuje se ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo