nogometaš i mnogo više / Vile, hoteli, 18 automobila i vlastiti muzej: da ništa ne radi do kraja života, Ronaldo bi i dalje uživao kao kralj

Cristiano Ronaldo do kraja života ne mora više raditi ništa, a i dalje bi živio kao kralj. No, mjesta za lijenost nema. Otvorio je svoj drugi hotel, a planira otvoriti još dva - već odavno ovaj Portugalac nije isključivo nogometaš

4.10.2016.
18:27
VOYO logo

Kada bi se 155 milijuna fanova, koliko ih Cristiano Ronaldo ima na društvenim mrežama, primilo za ruke, okružili bi planet Zemlju četiri puta. To je čovjek koji ima više pratitelja od CNN-a i New York Timesa zajedno. To je čovjek koji je odavno prestao biti samo nogometaš.

"Nogomet mi je oduvijek bio na prvom mjestu, ali kao što sam mnogo puta rekao, život nije samo nogomet. Prije četiri ili pet godina počeo sam razmišljati o budućnosti jer jednoga ću dana prestati igrati. No, Cristiano će nastaviti sa svojim projektima",  otkrio je slavni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A projekata je bezbroj. Najnoviji je ovaj hotel u Lisabonu. Ljetos je otvorio jedan takav na rodnoj Madeiri, a sljedeće godine hoteli s njegovim imenom niknut će u Madridu i New Yorku. 

"Sve je drukčije! To nije klasičan hotel, zabavan je, cool je, to je način života."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puste milijune zarađuje u Realu, ali znatno više slaže na račun reklamirajući najveće svjetske brendove. Ne može se sa sigurnošću reći koliko je Ronaldo težak, no ono što se zna jest da posjeduje nekoliko luksuznih kuća i vila, 18 automobila, trgovina, ali i vlastiti muzej.

Sad su na red došli hoteli, a nakon njih – tko zna. Mnogi kritičari nisu ga baš smatrali pretjerano bistrim. On je samo šutio, radio i povremeno popravio frizuru. U ogledalu svog hotela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo