SKANDAL /

Vidinog srpskog suigrača izbacili iz prve momčadi zbog zanosne učiteljice: Srbi su o njoj pisali da ima neobično ime

Image
Foto: Instagram

Adem Ljajić izbačen iz prve momčadi Bešiktaša

17.8.2021.
19:35
Instagram
VOYO logo

Čelnici turskog Bešiktaša, kluba za koji igra i hrvatski reprezentativni branič Domagoj Vida, odlučili su iz prve momčadi odstraniti srpskog nogometaša Adema Ljajića iz prve momčadi.

Image
VATRENI ZABIO NOVI POGODAK U DRESU TURSKOG VELIKANA: /

Domagoj Vida trećim golom sezone osigurao bod Bešiktašu

Image
VATRENI ZABIO NOVI POGODAK U DRESU TURSKOG VELIKANA: /

Domagoj Vida trećim golom sezone osigurao bod Bešiktašu

Odbio posudbu u Spartak

Turski mediji doznaju kako je bivši igrač Fiorentine, Rome i Intera odbio posudbu u moskovski Spartak a kao glavni razlog turski mediji navode njegovu djevojku, koja ne želi ići živjeti u Moskvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba naglasiti i to da turski mediji već godinama nemaju milosti prema Ljajiću i da su ga ranije u prošlosti često kritizirali zbog ponašanja van terena, a posebno su bili brutalni kada su objavili da je glavni razlog njegovih loših utakmica depresija zbog bivše djevojke, sadašnje supruge Luke Jovića, zanosne Sofije Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji još prije su pisali kako je Ljajić prebolio Sofiju i kako je sad u vezi sa Zubejdom Bubom Dazdarević, zanosnom učiteljicom likovnog iz Novog Pazara, koja ima dvije djevojčice iz prvog braka. Srpski mediji pisali su, po otkrivanju njihove veze početkom 2019., kako Ademova nova djevojka ima neobično ime.

Poznaju se iz mlađih dana

Adem i Zubejda poznaju se još iz mlađih dana, dok on još nije bio poznat nogometaš. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno igrati nogomet, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportaše...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubrzo su shvatili da između njih postoji kemija i otpočeli su romansu. Dogovor je da o svojoj vezi ne govore javno, ali i da na društvene mreže ne objavljuju zajedničke fotografije da mediji ne bi saznali za njihovu vezu", pisao je srpski Blic.

"Adem Ljajić, jedan od naših profesionalnih nogometaša, nastavit će raditi odvojeno od prve momčadi", objavili su ba službenoj web stranici Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović ga izbacio iz reprezentacije Srbije

Podsjetimo, Ljajić je svojevremeno bio izbačen iz srpske reprezentacije. Siniša Mihajlović je rekao kako ga neće zvati jer je odbio pjevati srpsku himnu, a tema je posebno osjetljiva jer je Ljajić podrijetlom iz Sandžaka, gdje je većinski muslimansko stanovništvo.

Ljajić je rođen 29. rujna 1991. godine u Novom Pazaru, a profesionalnu karijeru počeo je 2008. godine u Partizanu. Pored crno bijelih u karijeri je nastupao Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i sada Bešiktaš. Vrijedi spomenuti kako Ljajiću ugovor s turskim klubom ističe na kraju ove sezone, a godišnja plaća mu je vrtoglavih 3,2 milijuna eura.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo