VIDI TKO MI KAŽE: / Propali trener Manchester Uniteda upozorava Van Gaala

Image
Foto: AFP
20.11.2015.
10:34
AFP
VOYO logo

"Tko god bude vodio klub bit će mu teško. Nakon velikih uspjeha AlexaFergusona nikome neće biti lako uspjeti. I meni je bilo teško. Ja sam bio tamo jako kratko, a potrebno je puno duže vremena da bi se klub vratio u vrh", izjavio je Moyes.

Najgledaniji u Engleskoj

Škot je, inače, nakon deset godina na klupi Evertona 2013. imenovan Fergusonovim nasljednikom. Iako je potpisao šestogodišni ugovor, dobio je otkaz nakon samo deset mjeseci prvenstveno zbog činjenice što je završio sedmi u prvenstvu te nije uspio osigurati Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United možda u zadnje tri sezone, od odlaska Sir Alexa Fergusona, više nije najveći klub u Engleskoj, barem na travnjaku, no kada je u pitanju gledanost njihovih utakmica tu su i dalje prvi. Prema istraživanju njihove utakmice u televizijskim prijenosima u prosjeku prati 1.2 milijuna gledatelja, što je najviše u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, dvije najgledanije utakmice sezone bile su one u kojima je United igrao s gradskim rivalom, Manchester Cityjem (1,98 milijuna) te Liverpoolom (1,8 milijuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo