Pogledajte nevjerojatan promašaj Marka Livaje!

Nogometaši Intera u novu će godinu ući s velikih devet bodova zaostatka za vodećim Juventusom. U 18. kolu Serije A Nerazzurri su odigrali samo 1:1 protiv pretposljednje Genoe.

22.12.2012.
15:00
VOYO logo

Sve do 77. minute dvoboja na San Siru nije bilo pogodaka, a onda je Genoa šokirala domaće navijače. Brzi kontranapad je na asistenciju Luce Antonellija zaključio Ciro Immobile, dovevši goste na prag pobjede. Tri boda Đenovljani ipak nisu uzeli budući da je u 85. minuti Esteban Cambiasso iskoristio nabacivanje Antonija Cassana i glavom postavio konačnih 1:1.

Marko Livaja zaigrao je za Inter od 79. minute umjesto Waltera Gargana i završio na You Tubeu. Naime, hrvatski je napadač u 90. minuti s dva metra pogodio vratnicu, a video je uskoro objavljen i na You Tubeu pod imenom 'nevjerojatan promašaj'. Pogledajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je Livaje, žao mi je što nije realizirao najizgledniju moguću šansu. No, takve se stvari događaju. Šteta i bodova, ali šteta jer bi taj gol mnogo značio tako mladom i nadarenom nogometašu", rekao je trener Intera Andrea Stramaccioni i nastavio: "Mogli smo ovu godinu definitivno bolje završiti, ali ja sam sretan onim što smo ostavili iza sebe. Bili smo vrlo dobri kroz cijelu 2012. godinu i uvjeren sam da Inter ima sjajnu perspektivu u idućoj godini. Blizu smo samog vrha i tu ćemo i ostati u nastavku sezone. Trudit ćemo se i dalje, a ja na okupu imam ambicioznu i kvalitetnu momčad koja će nastaviti s uspjesima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Genoa 1-1 (Cambiasso 85 / Immobile 77)

Redoslijed: 1. Juventus 44, 2. Inter 35, 3. Lazio 33 (-1), 4. Fiorentina 32 (-1)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo