VIDEO: / U Zagrebu sve jače miriše na Ligu prvaka

18.8.2011.
1:03
VOYO logo

Ni najoptimističniji ljubitelji Modre momčadi nisu očekivali ovako visoku pobjedu, no još manje su se nadali kako će Dinamo odigrati utakmicu u kojoj će renomirani protivnik, koji je izbacio škotskog velikana Glasgow Rangersa, biti potpuno razbijen.

Dinamo je sjajno krenuo, već u 4. minuti pogodio je Sammir. Nakon ubacivanja s desne strane sam je u sredini ostao Brazilac koji iskoristio grešku gostiju i doveo Modre u vodstvo. Očito je momčad Malmöa na samom startu podlegla atmosferi maksimirskog stadiona koji se još jednom pokazao kao veliki adut zagrebačke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkl95t?width=596&hideInfos=1

Bolja igra Jurčićeve momčadi doživjela je šok u 17. minuti kada je dubinsku loptu iz sredine terena dohvatio Mehmeti, zakasnio je Ibanez, a švedski nogometaš sam je izbio ispred Kelave i zabio za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkl963?width=596&hideInfos=1

Šest minuta poslije zaprijetio je Lucho iz slobodnjaka, no vratar gostiju bio je na mjestu. Nova velika prilika došla je samo tri minuta poslije, Badelj je neometan sa ruba šesnaesterca oprobao svoj udarac ali pet je na mjestu bio vratar Melicharek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena još je jednom pokušao Rukavina u 33., potom Krstanović u 38., te Sammir u 43., no mreža Malmöa opstala je netaknuta. Najveća prilika za drugi pogodak došla je u posljednjoj minuti poluvremena kada je Rukavina projurio pored gostujuće obrane, gađao suprotan kut, no lopta je pogodila vratnicu.

U drugom dijelu nastavila se dominacija Dinama, a bolju igru Modri su naplatili u 55. minuti kada je Ibanez kao strijela proletio po lijevoj strani ubacio za Rukavinu koji sjajno reagira i pogađa za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkla3m?width=596&hideInfos=1

Samo 6 minuta poslije novi gol za Jurčićevu momčad. Gostujući vratar srušio je Sammira u kaznenom prostotu, sudac je nije dvoumio i pokazao je na bijelu točku. Brazilac je i izveo najstrožu kaznu i pogodio za treći pogodak svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkla3w?width=596&hideInfos=1

Imali su Modri još nekoliko prilika za četvrti pogodak. Badelj je sjajno pucao glavom u 64. minuti, a Melicharek je krajnjim naporom izbacio loptu u korner.U 71. je ponovo iz slobodnog udarca zaprijetio Ibanez, no lopta je otišla iznad grede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, novi pogodak došao je u 84. minuti. Dinamovci su potegli kontru, Sammir je došao na 25 metara podvalio je loptu za Beqiraja, a ovaj gromovito tuče i pogađa za velikih 4:1.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xkla8c?width=596&hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da rezimiramo, ne bi se iznenadili da je momčad Krune Jurčića u dvoboju protiv Malmöa na kraju imala i veći broj pogodaka na kontu, no rezultat od 4:1 dovoljan je razlog za optimizam prije uzvrata u hladnoj Švedskoj. Liga prvaka ovoga je puta bliža nego ikada.

Bayern Munich - FC Zurich 2:0 (Schweinsteiger 8', Arjen Robben 72')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maccabi Haifa - Genk 2:1 (Wiyam Amashe 8', Vladimir Dvalishvili 28' / Elianiv Barda 61')

OB - Villarreal 1:0 (Hans Henrik Andreasen 84')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wisla Krakow - APOEL Nicosia 1:0 (Patryk Malecki 71')

Vezani članci:

arti-201108160175006 arti-201108160610006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo