VIDEO: / Tragičar o kojem priča cijela županija!

Branič Varaždina Adam Sušac zaista je krenuo loše u novu sezonu. Zapravo, statistički, moglo bi se reći da o njega ovih dana nema većeg nogometnog tragičara.

3.8.2011.
11:35
VOYO logo

Mladi branič NK Varaždina, Adam Sušac, u četiri je dana svojoj momčadi priredio mnogo problema. Doduše, nenamjerno. U 3. pretkolu Europske lige protiv Dinama iz Bukurešta zabio je autogol, a potom skrivio i sporni jedanaesterac.

Samo četiri dan poslije, u utakmici protiv Šibenika, opet je zakucao loptu u vlastitu mrežu, nenamjerno, naravno. No onda je uslijedio novi udarac. Umjesto da 22-godišnjem mladiću poljuljanog povjerenja pruži podršku, trener Varaždina Samir Toplak javno ga je napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu računati na nekog tko se boji vlastite sjene. I, što je još gore, poslije ne pokaže ni malo samokritičnosti... Da, o Sušcu je riječ...", izjavio je za Sportske Toplak.

S druge strane, mladić je apsolutno miran. Zna da nije kriv, pa nije to napravio namjerno. Trenerove kritike ne želi komentirati, a autogolove i penal objašnjava ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su stvarno obični pehovi, kad se pogledaju snimke primljenih golova to je tako očito. Pogodi te lopta, odbije se u mrežu... Strah? Ne, ne bojim se. I dalje sam sto posto siguran u sebe, vjerujem da vrijedim i da ću ponovno pružati dobre igre".

Sreća u nesreći je da je Varaždin, unatoč pehovima, u Bukureštu izvukao sjajnih 2:2, dok u Šibeniku ipak nije bio te sreće - izgubio je s 1:0 i trenutno se nalazina začelju prvenstvene tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107250157006 arti-201107280397006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo