VIDEO: / Lovren zabio golčinu, pa se ozlijedio!

Dejan Lovren opet je zabio u Premiershipu! Southampton je gostovao kod Sunderlanda (2:2), a drugi gol potpisuje hrvatski reprezentativac.

18.1.2014.
14:48
VOYO logo

Za preostala dva boda više može žaliti Southampton koji je vodio poslije pola sata igre 2:0. Taj drugi pogodak za goste je postigao hrvatski nogometaš Dejan Lovren. U 31. minuti je sjajno reagirao poslije ubačaja u domaći šesnaesterac. Povlačen od suparničkog igrača i u padu, s deset metara je loptu zahvatio volejem, te pronašao put do mreže Sunderlanda.

Bio je to za Lovrena drugi pogodak otkako je došao na Otok, no niti je on osigurao tri boda njegovoj momčadi, a i pao je u sjenu jer se Lovren ozlijedio pred kraj utakmice. Nije poznata težina ozljede, ali je Lovren nosilima iznesen s travnjaka što govori o ozbiljnosti situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prvi je pogodak na ogledu postigao Jay Rodriguez koji je nakon malo tehniciranja opalio s vrha šesnaesterca i pogodio.

Odmah nakon Lovrenovog pogotka domaćinu je nadu vratio golom za 2:1 Fabio Borini, dok je Sunderland do boda došao u 71. minuti kada je strijelac bio Adam Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6761878 Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić debitirao je za svoj novi klub Hull City u sklopu 22. kola engleske Premierlige. Odigrao je Jelavić svih 90 minuta na gostovanju kod Norwicha u susretu koji je završio 1-0 pobjedom domaćih "kanarinaca".

Norwich je bio opasnija momčad tijekom susreta i zaslužio je pobjedu, a jedini je gol postigao Ryan Bennett nakon ubacivanja iz kornera. Jelavić je korektno odigrao svoj premijerni susret po transferu iz Evertona, dok je Hull City posljednji sučev zvižduk dočekao s desetoricom nakon što je u samoj završnici pocrvenio Tom Huddlestone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S pobjedama su nastavili Arsenal i Manchester City i tako su zadržali dva vodeća mjesta na premierligaškoj ljestvici. Prvoplasirani Arsenal je na Emiratesu savladao Fulham 2-0 dvama golovima Santija Cazorle u razmaku od pet minuta drugog poluvremena, dok je City na svom Etihadu slavio protiv Cardiffa 4-2 golovima Edina Džeke, Jesusa Navasa, Yaye Tourea i Sergija Agüera.

Cityju je ostvarena pobjeda bila sedma uzastopna u Premierligi, dok je Arsenal slavio petu uzastopnu pobjedu. Prvi od dva pogotka Cazorla je postigao desnicom iz sredine kaznenog prostora nakon dodavanja Jacka Wilsherea, dok je drugi pogodak postigao prizemnim udarcem ljevicom malo izvan ruba šesnaesterca. Šest posljednjih premierligaških golova Cazorla je postigao na Emiratesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle je slavio na gostovanju kod West Hama 3-1 uz dva gola Yohana Cabayea i jednim Loica Remyja. Posebno je lijep bio drugi Cabayeov gol duboko u sudačkoj nadoknadi koji je postigao iz krasnog slobodnog udarca.

Spomenimo na kraju i minimalnu 1-0 domaću pobjedu Crystal Palacea protiv Stokea golom Jasona Puncheona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo