VIDEO: / Teško je reći tko je veći genijalac - tata ili sin!

Luiz Henrique dos Santos, poznatiji pod nadimkom Pety je supertalentirani je 13-godišnji brazilski dečko kojem je san postati vrhunski nogometaš. Taj bi san uskoro mogao postati i stvarnost...

24.2.2012.
11:53
VOYO logo

Naime, sudeći prema napisima Marce, njegov je talent zapeo za oko moćnom Real Madridu. Globoesporte.com navodi kako je sve započelo prije nekoliko mjeseci kada je mladićev otac u znak vjere u sinovljev talent kupio video-kameru. Potom je snimio njegove vještine baratanja s loptom i postavio ih na YouTube.

Snimka je zapela za oko lovcima na talente u Španjolskoj, a prvi interesent bio je Betis. No, Marca navodi kako je transfer propao zbog finacijskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratili smo se u hotel tužni, ali tada smo dobili poziv iz Real Madrida u kojem su rekli: "Znamo da ste u Španjolskoj i Pety je fenomen. Voljeli bismo da dođete u Madrid na testiranje", rekao je agent nadarenog dječaka Fabrizio Zanello.

Ubrzo potom Pety je bio na tesiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro sam trenirao. Dečki ovdje su brzi i tehnički dobri. Što se tiče jezika, komplicirano je, ali mogu razumjeti. Mislim da sam pokazao svoje nogometno znanje", rekao je glavni protagonist ove priče koja još uvijek čeka sretan kraj.

Pety prvo mora dobiti odobrenje tehničkog odbora kluba, a onda cijeli posao mora proći kroz ekonomski filter. Ukoliko dobije potvrdan odgovor od Reala u Španjolsku bi se preselio ne samo sa roditeljima, već cijelom obitelji. U Realu će odluku morati dnijeti odluku brzo, budući Pety 5. ožujka ima zakazano testiranje u Cruzeiru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo