[VIDEO] KRAMARIĆ SJAJNO ZABIO U POBJEDI HOFFENHEIMA: / Brekalo i Pongračić slavili kod Schalkea, Haaland srušio Olma i društvo

Image
Foto: Profimedia

Što zbog koronakrize, što zbog ozljede, Krama nije zabio već četiri mjeseca

20.6.2020.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić zabio je sjajan pogodak u svom povratku u početku postavu Hoffenheima.

Krama je u utakmici protiv Union Berlina u 39. minuti povisio rezultat na 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
GOLMAN PLETIKOSINOG BIVŠEG KLUBA PRIMIO DESET GOLOVA: /

Proglašen je igračem utakmice

Image
GOLMAN PLETIKOSINOG BIVŠEG KLUBA PRIMIO DESET GOLOVA: /

Proglašen je igračem utakmice

Našao se na pravom mjestu nakon što je jedan centaršut pošao po krivu i sjajno zakucao isprve loptu u mrežu. Što zbog koronakrize, što zbog ozljede, Krama nije zabio već četiri mjeseca.

Njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim je na kraju utakmice uvjerljivo slavio s 4:0 pogotke su, uz Kramarića, zabili i Bebou (11'), Dabur (45'+) i Baumgartner (68').

Slavlje Wolfsburga

Hrvatski dvojac Pongračić-Brekalo zaigrao je od prve minute za Wolfsburg na gostovanju protiv Schalkea. Momad iz grada Volkswagena odnijela je suvereno tri boda rezultatom 4:1. Nijedan od naših igrača nije se upisao u strijelce, a obojica su odigrala čitav susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki je strijelac za Wolsburg bio Weghorst (16', 56'), zabijali su za zelene i Mbabu (59') i Joao VIctor (69'), dok je za Schalke strijelac bio Matondo (70').

Iako je već osigurao naslov prvaka, Bayern je nastavio pobjeđivati. Svladali su doma Freiburg 3:1. Lewandowski je zabio dva gola, Kimmich jedan za Bayern, a Holer je pogodio za Freiburg. Ivan Perišić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola Borussia Dortmund slavila je na gostovanju kod izravnih konkurenata za drugo mjesto - Leipziga. U sjajnoj utakmici briljirao je Haaland koji je zabio u 30. minuti te na kraju zaključio pobjedu pogotkom u samoj završnici. Dani Olmo ušao je u igru u 39. minuti.

Valja napomenuti i da su Tin Jedvaj i njegov Augsburg u derbiju donjeg dijela ljestvice remijem protiv Fortune Dusseldorf osigurali opstanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati 33. kola Bundeslige

Leipzig - Borussia D. 0:2 (Haaland 30, 90+3) Mainz - Werder 3:1 (Quaison 25, Boëtius 30, Fernandes 85/ Osako 58) Paderborn - Borussia M. 1:3 (Michel 53/ Herrmann 4, Stindl 55-pen, 73) Bayern - Freiburg 3:1 (Kimmich 15, Lewandowski 24, 37/ Höler 33)' Hoffenheim - Union Berlin 4:0 (Bebou 11, Kramarić 39, Dabour 45+2, Baumgartner 68) Schalke - Wolfsburg 1:4 (Matondo 70/ Weghorst 16, 56, Mbabu 58, João Victor 69) Köln - Eintracht Frankfurt 1:1 (Kainz 45-pen/ Dost 72) Fortuna Düsseldorf - Augsburg 1:1 (Hennings 25/ Niederlechner 10) Hertha - Bayer Leverkusen 2:0 (Cunha 22, Lukebakio 54)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo