VIDEO: / Surova istina! Dejan Lovren je krivac za najviše golova u Liverpoolu

Hrvatski reprezentativac Dean Lovren ove sezone je napravio najviše ključnih pogrešaka u obrani svoje momčadi koje su dovele do pogotka.

9.11.2014.
15:56
VOYO logo

Nakon što su se prošle sezone borili za naslov, ove sezone Liverpool igra slabo. Novi poraz od Chelsea (1:2) ponovno je navukao bijes navijača Redsa na trenera Brendana Rodgersa i društvo. Loše i skupe ovosezonske kupovine Liverpoola nisu se baš pokazale i opravdale svoje iznose, a loši rezultati se redaju. Naslov prvaka Premiershipa je, čini se, daleko od Anfielda. Iako je napad Liverpoola dosta jalov ove sezone, što dokazuje da je gubitak Luisa Suareza koji je ovog ljeta otišao u Barcelonu, nenadoknadiv, obrana je još gora. A to se najbolje vidjelo u utakmici protiv Chelsea.

//www.dailymotion.com/embed/video/x29nig5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom gola Bluesa za 1:1, deset igrača Liverpoola stajalo u je u svom šesnaestercu. Lovren i Škrtel stajali su najdalje od svog gola, ispred kojega je Gary Cahill pogodio loptu i postigao pogodak kojeg je potvrdila gol tehnologijal. Ako bolje pogledamo snimku, prilikom Cahillovog udarca lopte glavom, vidi se da su Lovren i Škrtel bili daleko od strijelca prvog gola Chelsea u ovom dvoboju. Stoga engleski mediji s pravom sumnjaju u Lovrenove kvalitete, i umjesto njega, zazivaju Kolo Tourea.

"Znamo da je velika odluka da se na klupu stavi Lovrena za kojeg je Rodgers dao velike novce, ali on jednostavno nije dovoljno dobar. Bio je loš protiv Newcastlea, a loš je i cijele sezone", kazao je radio komentator BBC-a i bivši igrač Robbie Savage uoči sraza Liverpoola i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je za prezentaciju protiv Chelsea dobio slabu ocjenu 5. Navijači Liverpoola se zgražaju nad čestim pogreškama Lovrena, i smiju se svojoj upravi kluba što je za njega dala čak 20 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo