NOGOMET ŽIVOTA / VIDEO Super Jura ne posustaje: Vatreni asistirao drugi put u dvije utakmice, Nijemci oduševljeni

Image

U debiju je protiv Werdera nabacio za gol, a sličnu je stvar napravio i u 12. minuti dvoboja protiv Wolfsburga u osmini finala njemačkog kupa

31.1.2023.
22:52
VOYO logo

Josip Juranović igra posljednjih godinu dana nogomet života. Sjajne partije u Celticu učinile su ga standardnim desnim bekom Vatrenih, a na SP-u je eksplodirao.

Nakon što je u četvrtfinalu protiv Brazila spremio u džep Viniciusa klubovi iz liga petice podivljali su za njim no on se odlučio za prelazak u Union Berlin i pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već drugi put je asistirao u tek drugoj utakmici za novi klub. U debiju je protiv Werdera nabacio za gol, a sličnu je stvar napravio i u 12. minuti dvoboja protiv Wolfsburga u osmini finala njemačkog kupa.

Na korneru s lijeve strane odigrao je kratku kombinaciju i potom uputio fantastičan centaršut na drugu stativu gdje je Robin Knoche u poravnao na 1:1. Inače, Wolfsburg kojeg vodi Niko Kovač u odličnoj je formi, a u vodstvo je došao već u petoj minuti golom Waldschmidta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranovićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Inače, koliki je napredak ostvario Juranović u posljednje vrijeme govori i činjenica da je u posljednje dvije godine njegova cijena skočila sa 2 na čak 9 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo