VIDEO: / Sramotno je kako su Talijani tukli Darija Srnu!

'Ma, brzo gube kontrolu, provociraju, i u prvoj utakmici su provocirali Totti i De Rossi.

9.3.2011.
11:58
VOYO logo

Šahtar iz Donjecka ostvario je povijesni uspjeh i izborio četvrtfinale Lige prvaka. S dvije pobjede ukrajinska je momčad izbacila renomiranu Romu te pristupom i ponašanjem na terenu pokazala bahatim Talijanima da su za njih – velika gospoda.

U tipičnoj talijanskoj maniri kapetan Francesco Totti i suigrači probali su, kada već nije išlo igrom i nadigravanjem, prljavim trikovima i provokacijama izvući nekakvu korist (čitaj: crveni karton), a glavna meta bio je Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7WuhVKh4cQ07aPN0Bezobrazno udaranje Darija Srne možete pogledati na 4:24

Kapetan Šahtara je doslovce primao udarce sa svih strana – u prvom poluvemenu je popio lakat u glavu od De Rossija, u drugom mu je brutalno u noge uletio Borriello, Pizzaro ga je napucao loptom, ali Srna je sve nekako otrpio i 'živ' napustio teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno zanimljiva situacija dogodila se u 45. minuti prvoga dijela kada je nervozni De Rossi namjerno laktom u glavom nokautirao kapetana hrvatske reprezentacije. Kada se pridigao, Srna je svašta izgovorio talijanskom igraču, pa i 'onom slijepcu' od suca Howardu Webbu, no Englez je na kraju balade samo Srnu nagradio žutim kartonom.

"Ubio me, baš me ubio, to je bilo za crveni karton. Odvalio me... Ma, i u prvoj utakmici nešto se kačio s Čigriskim, pisali smo UEFA-i zbog toga. Ma, neka njih, mi smo prošli dalje i to je najvažnije", objasnio je Srna kojeg je u jednom trenutku, kada je Darija loptom napuca Pizzaro, krenuo braniti i Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, brzo gube kontrolu, provociraju, i u prvoj utakmici su provocirali Totti i De Rossi. A sad su bezveze krenuli na Darija. Takva je Roma", izjavio je Dudu koji je Romi zabio svoj četvrti gol u ovogodišnjoj Ligi prvaka, a igrao je vrlo malo. "Shvaćam da je Dario bio frustriran što de suci nisu vidjeli De Rossijev namjerni lakat, no nije smio tako žestoko reagirati, jer na kraju je on mogao zaraditi crveni karton. Srećom, dobio je samo žuti", izjavio je trener Šahtara.

Vezani članci:

arti-201103080947006 arti-201102170364006 arti-201102150730006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo