[VIDEO] SRAMOTNA I SKANDALOZNA ODLUKA: / Rebić i ekipa iz Milana na prekrasan način odali počast Kobeju, a netko je to morao upropastiti

Image
Foto: Profimedia
28.1.2020.
23:18
Profimedia
VOYO logo

Bilo je ponešto suza, ali sve je zaista bilo nekako nabijeno emocijom, ali...

Prekrasnu gestu napravio je AC Milan uoči utakmice Kupa protiv Torina u utorak navečer. Na videozidu su objavili video s posvetom Kobeju Bryantu, velikom navijaču njihova kluba i jednom od najvećih sportaša svih vremena. Položili su cvijeće na San Siru zajedno s njegovim dresom, a navijači su podigli transparent na kojem je pisalo, "Počivajte u miru Kobe i Gianna. Zauvijek zajedno".

Bilo je ponešto suza, ali sve je zaista bilo nekako nabijeno emocijom, sve do trenutka kada svoje prste u sve ovo nisu umješali čelnici talijanske lige. Naime, oni su odbili dozvoliti minutu šutnje za Bryanta uoči početka meča uz tvrdnju da je to protiv pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandal

Zvuči grozno i neljudski, ali pazite sada skandala. Naime, igrači su se oglušili na naredbe čelnika lige i svejedno su stali na centar kako bi održali minutu šutnje, a onda... Onda ih je sudac prekinuo u tome i rastjerao ih s centra. Dakako, navijači su odmah reagirali i počeli skandirati "sramota, sramota", a sve što možemo jest složiti se s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, utakmica je bila podosta dramatična. Ante Rebić je odmah na početku asistirao Bonaventuri za 1:0, zatim je Torino preokrenuo dvama golovima Bremera da bi na kraju u fotofinišu utakmice Calhanoglu poravnao na 2:2. Igrali su se potom produžeci, a tamo je Milan preko Ibrahimovića i Calhanogula stigao do 4:2 pobjede i plasirao se u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo