VIDEO: / Slovenac napravio šou u zagrebačkom hotelu!

Europsko futsal prvenstvo već sad pokazalo se kao pravi pogodak. Gledatelji su prepoznali dobar mali nogomet i dvorane su lijepo popunjene. Međutim, osim u dvorana, igrači su zaigrali i u hotelu.

2.2.2012.
16:43
VOYO logo

Iako nisu u istoj skupini na Europskom prvenstvu, igrači Portugala i Slovenije svoj su okršaj napravili ispred lifta u jednom zagrebačkom hotelu.

Naime, najbolji portugalski tehničar Ricardinho i Slovenac Rok Grželj ispred lifta su nadmetali u žongliranju. Igrači su imali veliku podršku svojih reprezentativnih kolega, a na kraju su jedan druge mogli samo pružiti ruku za odličnu tehniku i poželjeti sreću u daljnjem natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal može biti puno zadovoljniji nakon prvog kola jer su uvjerljivo pobijedili Azerbajdžan 4:1, a jedan od junaka bio je upravo Ricardinho, koji je u samoj završnici susreta zabio spektakularan gol za konačnih 4:1.

Slovenci su imali puno teži zadatak. Njima je ždrijeb u prvom kolu namjerio Španjolce, koji su bili bolji i slavili sa 4:2. Ipak, naši susjedi imaju šanse za prolazak, a za to im treba pobjeda protiv Ukrajine u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo