VIDEO: / Stara dama se vratila na vrh!

Nogometaši Juventusa na svom su terenu s visokih 3:0 svladali Palermo i vratili se na čelo ljestvice nakon 12. odigranih kola u Serie A.

20.11.2011.
19:41
VOYO logo

Momčad iz Torina u 12. kolu upisala je 4. domaću pobjedu potpuno nadigravši goste sa Sicilije koji na kraju mogu biti sretni da još koja lopta nije završila u njihovoj mreži. Pepe u prvom, te Matri i Marchisio u drugom poluvremenu, bili su strijelci za Juventus, a treba reći i da je Crnogorac Mirko Vučinić bio neprecizan iz nekoliko vrlo izglednih situacija, odnosno mogao je svojoj momčadi donijeti i uvjerljiviju pobjedu.

Palermo, pak, ostaje izrazito domaćinska momčad sa svih pet pobjeda pred vlastitim navijačima, no imaju potpuno suprotan omjer u gostima, 6 utakmica, 1 remi i 5 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NfnvGl6y5jS2gWeL
szólj hozzá: Juv 3-0 Pa

Drugi poraz u sezoni Udinese je doživio na gostovanju u Parmi gdje su domaćini pogocima Biabianyja i Giovinca slavili s 2:0, a uspješan domaćin bila je i Genoa koja je golom Velosa u posljednjih pet minuta utakmice došla do tri boda i povratka u gornji dio ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu pobjedu na gostovanju dohvatili su nogometaši Chieva iz Verone i to ponajprije zahvaljujući, sada već legendi kluba, Sergiju Pellissieru, koji je zabio za 1:0 iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potom u nastavku asistirao Sammarcu za 2:0. Za domaćine je poraz ublažio Almiron u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo