VIDEO: / SAM PROTIV SVIH Ibra poslao bahatu poruku čitavoj Francuskoj

Švedski majstor Zlatan Ibrahimović je sa tri gola odveo svoj PSG prema pobjedi nad Lorientom (3:1) i prvom mjestu u francuskom prvenstvu.

21.3.2015.
12:04
VOYO logo

Za njega možete reći da je bahat i bezobrazan, ovakav i onakav. Možete ga i mrziti. No, njegovoj igri morate se diviti. Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović je u susretu 30. kola francuskog prvenstva s tri gola sam pobijedio Loriente (3:1).

Kako je u pretprošlom kolu bio nezadovoljan suđenjem, nakon poraza od Bordeauxa šokirao je francusku javnost kazavši kako "ova us*ana država ne zaslužuje PSG".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Zlatan se odmah našao na meti političkog vrha. Čak su se politička desnica i ljevica u toj zemlji na kratko ujedinili u očitavanju bukvice Ibrahimoviću. Švedski reprezentativac se kasnije ispričao, ali mrlja je ostala i sad čeka saslušanje kod disciplinske komisije i zasluženu kaznu.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2k4udq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kod proslave trećeg gola u srazu s Lorientom, Ibrahimović je pogodak proslavio sa stilom, poslavši jasnu poruku svima koji su ga iskritizirali. Zlatan je poručio svima da "mogu samo nastaviti pričati svoje". Evo kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo