Pogledajte kako je Modrić navlačio zbunjenog Ronalda

Od svih ovotjednih utakmica četvrtfinala Lige prvaka najuzbudljivija je bila ona u Dortmundu.

11.4.2013.
14:10
VOYO logo

U polufinale Lige prvaka plasirali su se Real Madrid, Bayern, Barcelona i Borussija, a upravo su nogometaši iz Dortmunda izrežirali (uz pomoć suca) jednu od najluđih nogometnih završnica ove sezone. Dva gola u dvije minute i to u sudačkoj nadoknadi zbunila su i mnoge TV-gledatelje koji su se na par trenutaka maknuli ispred televizora, pa shvatili da je u polufinalu odjednom Borussija, a ne Malaga, a slično su reagirale i zvijezde Reala.

Španjolci su objavili video s kraja utakmica Galatasaraya i Reala, igranoj iste večeri, na kojem se vidi reakcija Cristiana Ronalda i Luke Modrića u trenutku kad su na semaforu ugledali promjenu rezultata u Dortmundu. Portugalac je u čudu gledao semafor, iznenađen fantastičnim preokretom i ispadanjem još jedne španjolske momčadi, a pridružio mu se i Modrić te ga počeo povlačiti za ruku na putu prema svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će u petak saznati protivnika u polufinalu, a bit će posebno zanimljivo vidjeti hoće li ždrijeb dva španjolska nogometna diva spojiti s Bayernom i Borussijom, ili ćemo gledati dva velika nacionalna derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo